Läskiga Synvillor

17 synvillor som lurar ögat ordentligt – Amelia

Illusioner Optiska illusioner och synvillor

  • läskiga synvillor – Devote se
  • Bilder av läskiga Synvillor
  • 5 förvirrande synvillor som vi garanterar kommer att spela
  • Synvillor Gloop
  • 15 optiska synvillor som bara är helt j vla obegripliga
  • Många roliga bilder illusioner – YouTube
  • Synvillor – Klurigt
  • 14 bilder som lurar dina ögon ordentligt alltså, kolla
  • Illusioner Optiska illusioner och synvillor

Jag är 11 år och snälla läs min blogg och kommentera:) Visa presentation. Fråga mig. Vilken av AB och BC är längst.? Eller? Titta omkring lite på bilden medan du flyttar huvudet sakta åt olika håll. Jag förstår, ta bort denna ruta! Jag bor i Örebro. Jag gillar att vara inne på facebook, vara med kompisar, lyssna på musik, sms:a & framför allt skratta:) Jag skriver om hur dagen har vart och saker som kommer hända. Jag älskar optiska illusioner och synvillor. Sinnesfrid: Synvillor I denna övning utmanar vi synsinnet med hjälp av några luriga bilder. Vi hyrde då en övervåning i ett församlingshem mitt emot kyrkogården. Tänkte att vi kan köra lite synvillor. Okej nu börjar det bli läskigt nu slutar jag! Synvillor. Men gud vad snurrig man blir. Hur många ben har elefanten? Upplagd av. Hjärnan hittar på det mesta och det är inte mycket vi uppfattar medvetet. Heej!! Just nu har vi en sjukt söt hund hos oss:) han heter Piff Han är min morfars hund. Förvirra hjärnan med Magiska synvillor, Knepiga Trolleritrick, Roliga Bilder, Sköna Dryckes-Visor, Tokiga Historier, Vitsar, Skämt och mycket mer! Jonathan Burns Recommended for you. 9:58. World. 10 SYNVILLOR SOM KOMMER GÖRA DIG GALEN!!!! – Duration: 13:19. En optisk illusion på golvet i en butik. När jag fortfarande bodde hemma hos mina föräldrarna så hände det en massa oförklarliga saker och en del riktigt läskiga saker. Spara dessa häftiga Android bakgrundsbilder på två sätt: 1) “Spara till Gallery” ELLER 2) “Set as Wallpaper”. Läskigt men sant. Hur många personer är det på bilden.

Luftslott och synvillor är en bok olik alla andra böcker, både till innehåll och utförande. Så här när mörkret hittat hem och sluter runt oss trots våra skärmars sken, söker vi nu efter allt som behandlar spöken och gastar, monster och synvillor. Dags för lite mystiska nyheter igen.:) I dagens inlägg ska vi ta en titt på en hemsökt docksamling, ”Vita Damen” och ett läskigt ansikte i en bil.:-o Låt oss göra sommaren lite mer kuslig. Konkreta förslag för inkallning/jakt 6 svar. Vad har fullmånen för betydelse i ditt liv. LÄS MER: Titta på pricken i 15 sekunder – …. Här hittar du dessa samlade i ett behändigt set med dubbelsidiga kort. Awesome funktioner: ★ Intuitivt och snabb navigering genom en vacker galleri. ★ Kategoriserad bilder! ★ Sök bland bakgrundsbilder med hjälp av sökord ★ Dela bakgrundsbilder via Facebook, Twitter, eller E-post! Galleriet. Postnord vill ta bort brevlådor vid villor Posten ska istället lämnas på en central utdelningsplats Postnord har inlett ett arbete med att effektivsera sin verksamhet och ett av förslagen för att göra det är att minska ner antalet brevlådor dit brev och andra försändelser levereras. Ida Eriksson & Lotta Wolff, 2016. Hänt – Sveriges bästa nöjessajt där du hittar alla nöjesnyheter, kungligheter, aktuella händelser och snackisar.

Jag känner mig åksjuk. 2. Mina ögon ljuger för mig. Det här är första gången som jag skriver “du kommer inte att tro dina ögon” och menar det. Kanin eller anka? En klottrande eskimå samtidigt som ett ansikte. Synvillor eller optiska illusioner som brukar kallas är bilder eller former som på något sätt förvirrar dina ögon, vilket gör att hjärnan inte riktigt hänger med. Lite längre ner kommer du att hitta 5 riktigt otroliga synvillor som vi faktiskt har svårt. Av: Elisabeth Andersson. i Viralt. 27 februari, 2015. Efter dressgate kommer här 15 bilder som ni bara måste kolla på. Varning för att vissa av dem kan orsaka seriös wtf-känsla. Annons. 1. Visst är det ett klot, eller? 2. Om du är ny kund och vill testa att skriva din egen artikel behöver du logga in via Google. Sign In. Under rubriken “Exciting Photo Illusions” har sidan Art People Gallery på Facebook som lagt ut 23 bilder på fantastiska optiska illusioner. Sätter in här några kluriga bilder. Kolla noga så ser ni att det inte är en kvinna. Vi förstår att det kan tyckas modigt av oss att påstå att du har en snuskig fantasi eftersom vi inte ens känner dig, men vi vågar utgå från att dessa bilder får dig …. Inget läskigt med det, men så efter ett par månader så började det hända saker som man inte kunde förstå. Testa dig själv med både synvillor och illusioner. LÄSKIGT! Om du fokuserar på pricken i mitten och drar huvudet frammåt och tillbaka så börjar det omkring snurra. Jag ser ett kors som är ljust där. Luftslott och synvillor av Björn Bergenholtz Detta är en rolig och klurig bok för alla åldrar, full av synvillor, omöjliga figurer och perspektiv som inte går ihop. Prova att leda med mycket kroppskontakt och med lite, t.ex. hålla på båda axlarna, hålla i handen och bara ett finger. Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar – perception, kognition, samspel och känslor. Kostnadsfritt för kommersiellt bruk Ingen tillskrivning krävs Upphovsrättsfritt. Det här med synvillor är bra läskigt ibland. Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Om hjärnan. Filtrering, synvillor och funktion – /tråden började som en diskussion runt ett TV-program, men har fortsatt mer allmänt om hjärnan, u. Och om morfar ser detta vill jag säga att jag är glad att jag får passa honom. Bilder som lurar din hjärna fullständigt och får dig att tänka på något helt annat. Här är 11 illusioner som är skapta av otroligt kreativa personer. Tror jag aldrig sett nån villa där färgen blir så pass annorlunda och dessutom är …. Läskiga ritkort. Läskiga ritkort är. Varje kort har en häpnadsväckande illusion på ena sidan och på …. Dropp dropp. Vad är det som låter. Där är en röd fläck på golvet. Det behövs alltid. Oh ja. Man börjar samla på hemsökta dockor och driver bort sin familj!:-O Jag samlar….

Category
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *