Ungdomsmottagning – Österåkers kommun

Ungdomsmottagningen Knuffen Örebro

  • Lidköping ungdomsmottagning – Ungdomsmottagning
  • Bilder av Ungdomsmottagning
  • Ungdomsmottagning – Välkommen till Botkyrka Kommun
  • Täby ungdomsmottagning – Täby kommun
  • Ungdomsmottagning – Österåkers kommun
  • Välkommen till Västerorts Ungdomsmottagning – stockholm se
  • SKUM, Stockholms skolors ungdomsmottagning – stockholm se
  • Ungdomsmottagning Göteborg – Göteborgs Stad

Det ska vara lätt att komma till oss med sina frågor och bekymmer, stora eller små. Alla som arbetar här har tystnadsplikt. När kan du komma till ungdomsmottagningen. All personal har tystnadsplikt, det betyder att ingen får lämna ut uppgifter om dig utan att du har godkänt det. Täby ungdomsmottagning är till för dig mellan 12 och 22 år. Ungdomsmottagning. Ungdomsmottagningen finns för dig upp till och med 25 år. Ingen fråga är för liten eller. Ungdomsmottagning Om du är 12 till och med 22 år är du välkommen till oss på ungdomsmottagningen. Vi vaccinerar dig som är man och har sex med andra män mot hepatit med Twinrix. Hos oss kan du prata om frågor som rör sex och samlevnad, preventivmedel, könssjukdomar, provtagning, relationsproblem, andra hälsoproblem, eller något annat som känns angeläget och viktigt. Fråga UMO – här kan alla mellan 13-25 år ställa frågor anonymt och få ett personligt svar från någon som jobbar med UMO eller på en ungdomsmottagning. Det finns inga dumma eller onödiga frågor. Frågor om sex och skydd mot graviditet och könssjukdomar. Var snäll och meddela oss det genom att fylla i formuläret nedan. Ungdomsmottagning. Ungdomsmottagningen erbjuder kostnadsfria besök för alla 13-23 år. Ungdomsmottagning finns för dig till och med det år du fyller 23 år och till oss kan du komma om du till exempel: – Känner dig ledsen/inte mår bra och vill ha någon att prata med – har behov av preventivmedel – behöver akut p-piller – vill testa dig eller har frågor om sexuellt överförbar sjukdom.

Ungdomsmottagningen – Sundbybergs stad

Telefontider och öppettider för Mariestad finns under kontakt här på sidan. Har du frågor kring sex och/eller relationer? Här arbetar personalen i hälsofrämjande och förebyggande syfte. Man kan även ringa Mariestads ungdomsmottagning för att boka tid i Gullspång. Alla som jobbar på mottagningen har tystnadsplikt. Relaterad information. Kontakt. Jeanette Larsson /Barnmorska Suzanne Friis/Barnmorska Eva Långström /Kurator Telefon: 010- 473 93 15. Ungdomsmottagning Du kan söka för vad som helst på ungdomsmottagningen och besöken kostar ingenting. Du kan kontakta oss via telefon 08-579 211 80. Ungdomsmottagning. Ungdomsmottagningen är till för killar och tjejer mellan 13 och 21 år. Ungdomsmottagningen är till för dig mellan 12 och 23 år. Hit kan du vända dig med frågor som rör kroppen, sex eller preventivmedel, men också om du behöver någon att prata med oavsett problem. Om du inte kommer till ditt besök och …. Du kanske har funderingar och frågor om kroppen, sexualitet och samlevnad, graviditet, preventiv medel eller har behov av att få råd i andra frågor. Vi välkomnar alla: tjejer, killar, transpersoner och andra. Du kan även besöka oss online via appen Närhälsan ungdomsmottagning. UMO (Ungdomsmottagning på nätet) – en webbplats där man kan få information om sex, hälsa och relationer.

Du kan boka tid via telefon, webb eller komma till oss på drop-in. I vissa fall tar vi även ut en avgift för dig som är över 20 år. Till oss kan du komma om du har funderingar och frågor om din kropp, sexualitet, olika preventivmedel, eller om du mår dåligt och vill tala med någon. Vi har tystnadsplikt och alla besök hos oss är gratis. Hit kan du komma om du har frågor om sex och samlevnad. Här kan du även få hjälp med graviditetstest och preventivmedel. Du är välkommen till oss för att ställa frågor och prata om relationer, hur du mår, kroppen, sexualitet, preventivmedel och mycket annat. SKUM för dig upp till 23 år. Allt mellan lust och ångest – prata med oss Är du 13-24 år och funderar eller är orolig över något. Kanske något med kroppen eller hur du mår. Då kan du få hjälp hos oss. Ungdomsmottagningen finns till för dig som är mellan 13-20 år och behöver preventivmedel, träffa en gynekolog eller barnmorska, få mer information om samlag eller testa dig mot klamydia. Du får hjälp med preventivmedel, test av graviditet eller könssjukdomar. Här finns kurator att prata med om sexualitet, könsidentitet eller …. Observera att vi här bara kan ta hand om synpunkter som rör innehållet på denna sida. Alla besök är gratis och vi som jobbar här har tystnadsplikt. Till Vällingby ungdomsmottagning är du välkommen oavsett var du bor eller vem du är. Vi har tystnadsplikt och att besöka oss kostar ingenting. Ungdomsmottagningar finns i länets alla kommuner och är öppna. Ungdomsmottagning. Ungdomsmottagningen finns till för alla ungdomar och unga vuxna från din 12-årsdag till dagen du fyller 23 år. Starta testperiod. Karta och andra adresser Käppuddsgatan 4B, 824 30 Hudiksvall. Hit vänder du dig för att få hjälp och stöd eller bara för att prata. Ungdomsmottagning. Det kan finnas tillfällen när det kan kännas skönt att få stöd och hjälp av någon vuxen. Ungdomsmottagning. Ungdomsmottagningen är till för dig mellan 12 och 25 år. Du kan kontakta ungdomsmottagningen via telefon 08-590 972 53. På ungdomsmottagningen arbetar barnmorskor, kuratorer och läkare. Det behövs ingen remiss för att få tid och det är helt frivilligt att komma hit. Vi kan svara på frågor om: Frågor om kroppen. Besöksadress Ungdomsmottagningen Thulegatan 29 981 28 Kiruna.

Category
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *