Mamma är alkoholist alkoholhjälpen-Min Mamma Är Alkoholist

Min mamma är alkoholist, hjälp mig snälla alkoholhjälpen

Min mor är alkoholist, detta är något jag tyvärr inte kan blunda för längre. Min far är tyvärr så medberoende att han försvarar hennes drickande. Här kan du vara anonym · Samtalsbehandling · Vi har inga grupper · Öppenvårdsbehandling. Min mamma började dricka när jag var cirka 11 år och jag är nu dryga 40. Hur ska jag få henne att sluta dricka. Just alkoholen började ungefär när jag var 12 år och jag är idag 23. Med alkohol och andra droger är det nämligen som så att om du upplever att det är ett problem att din mamma dricker så är det ett problem. Med amelia får du koll på trender och nyheter inom hälsa, skönhet, sex, relationer och karriär. Hon har fortfarande kontakt med sin mamma, men har lärt sig att leva med vetskapen om att hennes mamma alltid kommer att vara alkoholist. – Vi pratar ofta i telefon på förmiddagarna, då hon är nykter. Nu när jag är äldre vet jag varför min far drack, han berätta anledningen till sist men inte förrän han fick reda på att jag är obotligt sjuk med …. Kan höra ibland hemma att min mamma skriker mitt namn för att min pappa är våldsam mot henne. Din mamma behöver inte genomgå några tester, ingen annan behöver hålla med dig om att hon har problem och hon behöver inte identifiera sig som alkoholist ….

Pappa skulle också behöva minska på sitt drickande men han dricker inte alls lika mycket som mamma gör. Min mamma har druckit så länge jag kan minnas. Jag har mer och mer insett att min egen mamma är alkoholist. Jag tjatade på mamma i flera år att sluta dricka, men dom måste verkligen förstå …. Hon dricker mer och mer och nu har det gått så långt att hennes nuvarande kille misshandlar henne. Har insett att jag inte kan ändra henne utan har fått dra mig undan från henne till viss del. Har aldrig lärt mig att lita på min egen känsla och lita på att min instinkt är rätt. Då är hon min fina mamma och vi kan prata om allt. Vi blev så glada när vår son kom på fötter, men så rycktes min älskade make bort och sorgen blev stor igen. Under flera års tid har min mamma haft problem med alkohol. Han har alltid skött jobbet och har en välordnad fasad. Är ingen som super sig redlös och ”blir borta från världen”. Båda mina föräldrar har växt upp med alkoholiserade pappor, …. Hon har 4barn, 27,24,14 & 10år gamla är vi (jag är äldst och man). Jag är en tjej som levt med svår depression i två år med mycket ångest för jag har varit tvungen att vara mamma till min egen mamma. Hej alla!! Vad ska man göra om man har en mamma som är alkoholist och som man inte vill bjuda på sitt bröllop. Han tycker jag inbillar mig och att jag är psykiskt labil och min mamma tror att anledning till jag tar avstånd är för att jag skulle begåva henne. Det är så synd när man tänker på vilken avlastning man skulle kunnat fått med barn och vad mysigt det hade varit med en mamma ….

Min Mamma Är Alkoholist

Min mamma alkoholist alkoholhjälpen


Min Mamma Är Alkoholist

Behöver råd, min mor är alkoholist alkoholhjälpen

Mamma är alkoholist alkoholhjälpen

Min Mamma Är Alkoholist

Är min pappa alkoholist? alkoholhjälpen

AnnonsRehabilitering mot alkoholism vi har inga grupper Välkommen till soliga Spanien. Ta ditt första steg, ring oss så kan vi prata om saken. Vi vet hur svårt det är att sluta. Han påstår att hon inte dricker mer. Fattar dock inte vad det skulle betyda. Jag är 27år gammal och behöver vägledning. Förutom det har hon typ 1 diabetes, mycket starka ångestproblem och anorexiproblematik. Idag har jag brutit kontakten helt med henne i ca 2 månader. Min pappa förnekar och min mamma är medberoende. Enligt min mening är ju pappa alkoholist. Du kan inte få din mamma att sluta dricka. Så bra som man nu kan må när man lever nära någon som dricker för mycket. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, och var jag ska börja, så jag börjar från början. Orsaken till min familjs situation är enligt min mening att mamma är för snäll för sitt eget bästa. Hon kan inte riktigt sluta bry sig om andra människor. Min pappa slutade dricka relativt nyligen enbart pga att han blev tagen för rattfylleri. Jag har insett att min mamma är alkoholist. Känner mig just nu mest arg, arg och besviken. Jag är en tjej på 25 med ett barn. Om man ringer efter klockan 19 sluddrar hon, ibland är hon aggressiv, andra gånger gråtmild. På min sons dop drack hon tio-tolv glas vin (mer än alla andra sammanlagt!) och pratade jättehögt och fyllde på …. Hon har ett bra jobb, en aktiv fritid med häst och bilintresse, men är tyvärr även alkoholist och har varit det i många år. Fråga Psykologen Fråga Psykiatri Fråga: Är min mamma alkoholist. När jag var 19 och gravid med mitt första barn ringde hon ibland på fyllan och var ledsen. Stina: Hej! Min pappas fru är alkoholist.Jag har vid flera tillfällen försökt få min far att ta itu med problemet. Jag vet inte varför hon började, bara att det blev värre när jag och mina syskon fötts – och att det ökade ännu mer när min pappa stack när jag var sex år. Mina barndomsminnen är indränkta i sprit och cigarettrök. Skrivet av Eve90 17 november, 2011 – 00:00. Hejsan. Jag heter Evelina och jag väntar mitt första barn och jag är jättelycklig över det. Jag är bara lite orolig för min mamma. Jag vet inte riktigt om hon har problem med alkoholen eller inte. Men jag undviker henne när hon är full. Går bra i skolan samt inom min idrott som jag utövar men orkar fan inte med det här längre. Idag är han sedan tio år nykter alkoholist och lyckligt gift. Nu har åter en stor sorg kommit över mig. Min andre son håller också på att bli alkoholist och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Min mamma är alkoholist och har varit inne på tre behandlingar. Jag har alltid varit orolig att hon ska dö av sitt drickande. Min mor var också alkoholist men hon lämnade mig och min far för flaskan när jag var spädbarn så henne känner jag inte. Min bror är sällan hemma och vi är inte så speciellt nära varandra.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *