ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning, Varberg

Barn- och ungdomsmottagningen Hallands sjukhus Varberg

Ungdomsmottagning Halland – akuttandvård, barnavårdcentral, akut, sjukgymnastik, ambulans, bvc, barnavårdscentral, akutsjukvård, blodgivare central. Portarna har slagits upp för Ungdomsmottagningens nya lokaler i Varberg. Verksamheten är HBTQ-certifierad och har ett normkritiskt förhållningsätt där bemötande och respekt gentemot både ungdomar och kollegor är …. Tack vare stöd och bidrag från privatpersoner, företag och ideella kan vi erbjuda hjälp och rådgivning till kvinnor, barn och män som är eller har varit utsatta för våld i nära relationer. Ungdomsmottagningen Halland – akuttandvård, barnavårdcentral, akut, sjukgymnastik, ambulans, bvc, barnavårdscentral, akutsjukvård, blodgivare central. Lediga jobb som Barnmorska, ungdomsmottagning i Varberg Här hittar du lediga jobb som Barnmorska, ungdomsmottagning i Varberg. Homo, hetero, bi eller transperson, alla är lika välkomna! Vi. Hitta och få information om ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning i Varberg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi rivstartar det nya året med att flytta till nya lokaler på Bäckgatan 32. På ungdomsmottagningen kan du träffa barnmorska, psykolog eller kurator. Region Hallands uppdrag är att driva frågor inom hälso- och sjukvård, näringsliv, kultur, miljö, infrastruktur med mera. Vi planerar att öppna upp portarna vecka 5. Välkomna! Ingången till Er mottagningen finns inne på gården. Ungdomsmottagningen är en verksamhet som arbetar med fysisk, psykisk och sexuell hälsa. Ungdomsmottagningen i Varberg Barnombudsmannen Bris Koll på soc Skriv ut: Har du frågor om eller synpunkter på vår verksamhet är du välkommen att kontakta Varberg direkt.

Ungdomsmottagningen Varberg

Ungdomsmottagningen i Varberg, Bäckgatan 32, Varberg 2019

Ungdomsmottagningen Varberg, Varberg – 1177 Vårdguiden

Ungdomsmottagningen Varberg Region Halland

Larm om brand på ungdomsmottagning Hallands Nyheter

Ungdomsmottagningen Varberg

ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning, Varberg

Ungdomsmottagningen i Varberg – Home Facebook

Om dig Du är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Tack vare ett statligt bidrag har Ungdomsmottagningen kunnat göra satsningar. Vi vänder oss till ungdomar i åldern 13 till och med 23 år. Här utreds, behandlas och följs barn med exempelvis allergi, astma, neurologi, tillväxtrubbningar, obesitas, sjukdomar i hjärta, lungor, urinvägar, leder, mage och tarm. Hon arbetar som kurator på ungdomsmottagningen i Varberg och hon får utnämningen av Hallands Kvinnojourer. Här tänker vi skriva om ändrade öppetider och aktuellt från mottagningen. Varberg. Nu söker vi ytterligare timvikarier inom lokalvård. Välkommen! Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården – dygnet runt. Ungdomsmottagningen i Varberg satsar både fysiskt och digitalt. YA – 22 nov 16 kl. 03:00 Ungdomsmottagningen satsar. Av tekniska skäl måste du stänga webbläsaren helt för att logga ut. Vill du vara med och leda teamet på Barn- och ungdomsmottagningen i Varberg. Ungdomsmottagningen i Varberg. 115 likes · 1 was here. Barn- och ungdomsmottagningen i Varberg är en barnmedicinsk specialistmottagning för närområdet. När räddningstjänsten kom till platsen fanns inget tecken på brand men det ska ha funnits en doft av elkomponentsrök i lokalen. Därför. Kuratorn Jukka Ahonen är orolig för att ungdomar med tyngre problem kan hamna mellan stolarna. Du har lätt för att samarbeta och har en god struktur i ditt sätt att arbeta. Sandra Walsh arbetar för att unga människor ska hitta sin egen styrka och …. Till oss kan du vända dig med dina frågor om livet, relationer, om dig själv och din kropp.

Ungdomsmottagningen Varberg är till för killar och tjejer till och med 23 år. Varmt välkommen! Öppettider Visa/göm Om oss. Vi kan hjälpa dig med Visa/göm Om oss. På ungdomsmottagningen kan du få hjälp med många olika saker. Till oss kommer du efter att ha fått remiss eller gjort egen. Ungdomsmottagningen i Varberg välkomnar det nya året 2019. Till oss kan ungdomar vända sig med frågor om livet, relationer, sexualitet, om sig själva och sin kropp. HBTQ står för homo-, bi-, trans-, och queerpersoner. Torsdagen 11 april finns det ingen barnmorska på mottagningen. Vi finns för dig som fyllt 13 år och fram tills du fyller 24 år. Varberg kommun. 432 80 Varberg. Varberg direkt: 0340 – 880 00. Välkomna till ungdomsmottagningen i Varbergs facebooksida. Varberg. Till ungdomsmottagningen kan du vända dig fram tills du behöver hjälp med preventivmedel, vill testa dig för könssjukdomar, behöver kondomer eller akut-p-piller. Vilken åldersgräns som gäller beror på i vilket län som du bor i. Men när problemen är tyngre slussar ungdomsmottagningen ungdomen vidare och …. Det vill kuratorn Jukka Ahonen och hans kollegor ändra på. – Killar har också funderingar om kropp, sexualitet och relationer. Bland annat i form av utbildning i hur man bemöter unga från andra kulturer. Till ungdomsmottagningen kan du som fyllt 13 år fram tills du fyller 24 år vända dig med frågor om livet, relationer, sexualitet, om dig själv och din kropp. Du kan boka en tid på en av våra mottagningar eller träffa oss i appen Ungdomsmottagningen Halland. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag som avdelningschef där du företräder Region Halland som arbetsgivare och ansvarar för verksamhet, personal och ekonomi. Tjänsten är placerad på ungdomsmottagningen Norra Halland i Varberg. Tjänsten är placerad på barn- och ungdomsmottagningen i Varberg men arbetet sker både där och på habiliteringen i Varberg och Kungsbacka. Hallandskustens Hudmottagning är en specialistmottagning som ligger centralt i Kungsbacka och Varberg. Hos oss arbetar specialister inom hud- och könssjukdomar med lång klinisk erfarenhet. Vi bedömer hudtumörer alla dagar och vi har möjlighet att operera patienten på plats. Vi söker dig som är serviceinriktad och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av lokalvård. Visa mer av Ungdomsmottagningen i Varberg på Facebook. Logga in. eller. Skapa nytt konto. Visa mer av Ungdomsmottagningen i Varberg på Facebook. Logga in. Glömt kontot? eller. Skapa nytt konto. Inte nu. Liknande sidor. Manti-Core Lashes. Skönhetssalong. Isabelle Olsson. Idrottare. M O S S I. Då får vi förklara att det tyvärr inte fungerar så, säger Maria Hjandeborn, barnmorska på Ungdomsmottagningen i Varberg. Tack för besöket och välkommen åter! » Logga in igen » Gå till 1177 Vårdguiden. Varbergs kvinnojour är en ideell organisation som är beroende av engagerade, ideella krafter och ekonomiskt stöd.

Category
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *