Bananflugor Fälla

Bananflugor: Fällor och husmorstips för att bli av med dem

Så blir du garanterat av med bananflugor

Bananflugor Fälla

Bananflugor: Så kan du bli av med dem Hem & Hyra

Videoklipp av bananflugor fälla

Det enda du behöver är äppelcidervinäger, honung och en skvätt diskmedel. Har du en skvätt kvar i botten på en flaska funkar det bra att lämna flaskan framme för att locka ned flugorna. Smart fälla där bananflugorna dels fastnar på limarket, dels drunknar i vätskan som burken har fyllts med. 5 limark medföljer. Gör så här: Blanda 4 tsk rödvin, 1 tsk vinäger, 1 tsk honung och några droppar diskmedel eller såpa. Blanda ättika och lite mogen frukt på botten av en kopp. Nu är köket rent och fritt från allt som en bananfluga kan tänkas lägga ägg i. Nemablom mot Sorgmyggor “Blomflugor” Nemablom räcker till ca 20 blomkrukor eller 2 kvm jordyta 105 SEK. Då är det dags att gillra en fälla så att du blir av med skadedjuren en gång för alla. Blanda 1 del vinäger med ½ del honung och några droppar diskmedel i en skål. Fälla som lockar bananflugor och fruktflugor 79 SEK Mer info Köp. Ett problem som många dras med i sina hem gäller skadedjur, insekter och småkryp. Med hjälp av flera års erfarenhet har vi fått fram många effektiva flugfångare och flugfällor här på Skadedjursbekämpning.nu. Stort utbud och bra priser! Häll blandningen i burken och sätt på locket. Bananfluga (Drosophila melanogaster) är en flugart som ingår i släktet Drosophila och familjen daggflugor (Drosophilidae). Använd dig av en färdigbetad fruktflugefälla, eller prova att blanda till två delar äppelcidervinäger, en del sirap och en droppe diskmedel i en liten flaska.

Ovälkomna gäster till ens hem är inte alltid så uppskattat. Töm fällan efter ett par dagar och sätt ut en ny tills alla bananflugor är borta. Var och vartannat hem tycks besväras av bananflugor. För att hjälpa dig bekämpa dessa, erbjuder vi ett brett sortiment av produkter. Sommar och höst är högsäsong för bananflugor. Dags att göra en effektiv fälla. Blä! När du gjort det här kan du börja rigga fällor. 4 bananflugefällor i glas. Bananflugor husmorstips | Bli av med bananflugor | Gör en fälla. Själv har jag inte provat med vin men däremot med vinäger. Då var det dags att gillra en fälla till bananflugorna. Insektsfångare (Vit) Insekts- & myggfångare av hög kvalitet. 395 SEK Mer info Köp. Små flugor och myggor kan förekomma inomhus. Missa inte: Här är våra läsares bästa tips mot bananflugor! 3. Då kan du få bort bananflugorna helt och hållet, eller i varje fall hålla det på en låg nivå. – Har du väl fått rikligt med flugor finns det ett par saker du kan göra. Avsluta med att koka upp en vattenkokare eller kastrull med vatten och häll i avloppet för att flugäggen ska koagulera och därmed inte kunna utvecklas till nya bananflugor. Knepet är lika enkelt som effektivt. Arten beskrevs av Johann Wilhelm Meigen år 1830. [2] [3] [4] Bananflugan är ett mycket vanligt skadedjur som finns över hela världen i närhet till ….

Stort sortiment! · Fraktfritt vid 600 · Stort sortiment · Lång Erfarenhet. Bananflugan lägger gärna ägg precis i mynningen till ditt avlopp. Nu är köket rent och fritt från allt som en bananfluga …. Fånga sedan bananflugorna genom att locka dem till en fälla. Bananflugorna ÄLSKAR nämligen att lägga ägg i avloppsmynningen. Blanda ättika i ett glas med en droppe diskmedel. Blanda vinäger med en matsked honung och toppa med diskmedel. Honungen och vinägern lockar till sig flugorna. Bananflugor (kallas ofta felaktigt för blomflugor eller fruktflugor) följer ofta med t ex frukt eller blomkrukor som stått utomhus under sommaren. Bli av med bananflugor 15 ml. Lång Erfarenhet · Stort sortiment! · Stort sortiment · Fraktfritt vid 600. Otrevliga saker dit vi bland annat kan räkna silverfiskar, vägglöss och bananflugor. Av tre onda ting så är också det minst otrevliga det som är – tack och lov – vanligast förekommande. Blanda sedan i en sked honung, och ställ glaset där bananflugorna …. Här är 5 olika sätt att testa. Men bananflugan som även kallas ättiksfluga eller fruktfluga skadar inte växterna alls utan håller sig till frukt och grönsaker. Lång Erfarenhet · Fraktfritt vid 600 · Stort sortiment! · Fraktfritt vid 600! Har du glömt att tömma soporna på ett tag. Kanske har du dessutom gammal frukt eller mat kvarliggandes i hinken. Bananflugefälla. En effektiv fälla som förebygger och övervakar förekomst av bananflugor. Effektiv fälla som fångar bananflugor på två sätt. Så bygger du fälla för bananflugor. Flugor, myggor, myror och möss – listan kan göras lång på skadedjur som vi inte vill ha i våra hem. Stort sortiment · Fraktfritt vid 600! · Lång Erfarenhet · Stort sortiment! Gör så här: Blanda 4 tsk rödvin, 1 tsk vinäger, 1 tsk honung och några droppar diskmedel/såpa. Häll blandningen i burken och sätt på …. Börja med att vädra ut bananflugorna för att få en bra start på bekämpningen. Kassera skadad och potentiellt angripen frukt och förvara frukt i kylskåp under perioden då bananflugorna är framme. En del blir dock vilsna och tvehågsna och vågar inte riktigt närma sig fällan utan stannar istället vid ingången och surar/surrar. Fruktflugefälla. Fälla för att attrahera och fånga fruktflugor. Vill man bli av med dom så ska man följa Calles tips. Jag tar ca: 50% vatten och 50% äppelvinäger åsså 2-3 droppar Yes diskmedel (funkar säkert med annat diskmedel också). Vi har flugfångare och flugfällor som håller flugor och andra insekter borta.

Category
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *